Camping Le Clos Bouyssac aan de lot. Meerval, Karper, Kopvoorn en Barbeel.

Spread the love

Camping Le Clos Bouyssac.

2,5 week vakantie gehad op Camping Le Clos Bouyssac aan de lot.

Een grote vis aan de lijn. Vanaf dit stuk van de camping kan je de vis echt niet landen van af de kant, teveel stenen en overhangende rotsen.

De buren staan gelijk al klaar met een bootje en het net, echt een super sfeer op de camping.

In de vaargeul staat een sterke stroming, niet echt lekker om de vis te drillen. Zonder hulp was het een bijna onmogelijk opgave geworden om de vis te kunnen landen en weer alleen terug te komen tegen de stroom in. Maar wat is het een schitterende ervaring als de vis langszij komt en dan net als een duiker luchtbellen uitstoot om daarna met een paar slagen van zijn staart niet meer is tegen te houden, echt super vet om mee te maken!

Geen verkeerd uitzicht voor 2,5 week dacht ik zo. Camping le Clos Bouyssac een camping met schitterende staanplaatsen aan de lot. Het is wel een enigszins gedateerde camping, het toilet gebouw aan het einde van de camping is niet meer in gebruik het middelste gebouw is aan vervanging toe maar vooraan de camping staat een mooi en schoon toilet gebouw. Het zwembad is ook enigszins verouderd maar voldoet prima de kinderen hebben zich er uitstekend vermaakt. Doordat de camping niet zo heel erg groot is en er veel nederlanders in het hoogseizoen verblijven was het voor ons en zeker voor onze dochters een geslaagde vakantie  De laatste vijf á zes plekken achterin de camping zijn helaas bijna niet bevisbaar, te veel bomen en te steile oevers, hier moet nodig worden gesnoeid en/of trappen/steigers worden geplaatst. behalve op plek 80 hier loopt het rustig naar beneden en heb je onderaan nog genoeg plek voor je hengels  Neem als je gaat vissen wel een goed roeibootje mee het liefst een bootje waar een elektromotor achter kan hangen i.v.m. de soms zeer sterke stroming en om de grotere vissen te kunnen drillen, lijnen die vastlopen kan je zo eventueel weer ook weer makkelijker los maken. Wij hebben hier een hele leuke gezellige vakantie gehad, dit was mede te danken aan de relaxte sfeer op de camping.  Op de camping heerste een gemoedelijke sfeer, de animatie stelt niet veel voor maar de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in het zwembad en met de andere kinderen. Door de prachtige ligging en het schitterende uitzicht neem je de kleine ongemakken op de koop toe.

Bewaren

Bewaren

Camping Le Clos Bouyssac aan de lot. Meerval, Karper, Kopvoorn en Barbeel.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/camping-le-clos-bouyssac-aan-lot-meerval-karper-kopvoorn-en-barbeel/

Geef een reactie