Elektrische Buitenboordmotoren, Elektrische Boten, Fluistermotoren, Elektromotoren, Accu’s

Spread the love

Elektrische Buitenboordmotoren

Elektrische Boten, Fluistermotoren, Elektromotoren, Accu’s

EBBM dé elektrisch varen webshop

EBBM.nl is de webshop voor Elektrische BuitenBoordMotoren. Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo. EBBM.nl is net zoals ElektroSloep onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

 EBBM | Elektrische BuitenBoordMotor
EBBM | Elektrische BuitenBoordMotor | de webshop voor Elektrische BuitenBoordMotoren voor bijboot, visboot, sloep, zeilboot en roeiboot

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren

Elektrische Buitenboordmotoren, Elektrische Boten, Fluistermotoren, Elektromotoren, Accu’s

O.A. In het assortiment:

Torqeedo Base Travel
Het basis model uit de Torqeedo series is leverbaar als 400W of 800W uitvoering en beschikt over een vaste, niet inklapbare staart. De Base Travel werkt op één (Base 401) of twee (Base 801) gewone 12V accu’s en levert een schroefvermogen te vergelijken met een 1 of respectievelijk 2 pk verbrandingsmotor.

Torqeedo Cruise
Torqeedo Cruise 24 Volt en 48 Volt elektromotoren voor zeilboten, sloepen en kajuitboten

Torqeedo Travel – opvouwbare elektromotor
De Torqeedo Travel 401 & 801 hebben een geïntegreerde lithium-mangaan accu en leveren respectievelijk 1 & 2 pk schroefvermogen. Door het unieke ontwerp van de propeller en de hoge efficiency van de elektromotor in combinatie met de lithium-mangaan accu levert het systeem een unieke performance in vermogen en bereik. De accu is uitgerust met een geïntegreerd display waarop de lading is af te lezen.De buitenboordmotor is volledig opvouwbaar en wordt geleverd met een waterdichte rugzak. Dit in combinatie met het lage gewicht, is ideaal voor een bijboot of wanneer de motor vervoerd dient te worden.

Minn Kota Endura 40
De Minn Kota Endura elektromotoren behoren tot de best verkopende elektrische buitenboordmotoren. De Minn Kota Endura 40 is een 12 Volt motor met een stuwkracht van 40 lbs. Alle Endura motoren hebben 5 standen vooruit en 3 standen achteruit. Op de Minn Kota elektromotoren wordt 3 jaar garantie verstrekt.

Minn Kota Endura 30
De Minn Kota Endura elektromotoren behoren tot de best verkopende elektrische buitenboordmotoren. De Minn Kota Endura 30 is een 12 Volt motor met een stuwkracht van 30 lbs / 13,6 kg. Alle Endura motoren hebben 5 standen vooruit en 3 standen achteruit. Op de Minn Kota elektromotoren wordt 3 jaar garantie verstrekt.

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren

Elektrische Buitenboordmotoren, Elektrische Boten, Fluistermotoren, Elektromotoren, Accu’s

Minn Kota Endura 40 set, incl. accu & lader
Set Minn Kota Endura 40 lbs met 105 Ah semi tractie VMF accu en Ctek XS7000 acculader
Minn Kota Endura 30 set, incl. accu & lader
Set Minn Kota Endura 30 lbs met 105 Ah semi tractie VMF accu en Ctek XS7000 acculader

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/elektrische-buitenboordmotoren-elektrische-boten-fluistermotoren-elektromotoren-accus/

Geef een reactie