Nachtvispas 2016 aanvragen, derde hengel vergunning aanvragen

Spread the love

Nachtvispas 2016 aanvragen, derde hengel vergunning aanvragen.

Hou je van nachtvissen en/of wil je graag met drie hengels vissen? vraag dan nu de nachtvispas of derde hengel vergunning aan via sportvisserij Nerderland.

De sportvisser heeft geen Grote Visakte meer nodig om met drie hengels te vissen. Ze hebben alleen een vergunning van de visrechthebbende nodig. De drie hengelvergunning kan beschikbaar worden gesteld door de visrechthebbende (vaak een vereniging). De vereniging dient de drie hengelvergunning opgenomen te hebben in hun lijsten van viswateren en/ of een driehengel vergunning uit te geven.

Bestel direct online je Nachtvis- en/of Derde hengeltoestemming. Online bestellen en betalen via iDeal of Creditcard. Je krijgt direct een Voorlopige Toestemming (ook per mail) waarmee je meteen een maand lang mag vissen. De sticker(s) worden binnen een maand automatisch opgestuurd en zijn geldig gedurende het lopende kalenderjaar. Let op: je dient al wel in bezit te zijn van een VISpas van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportvereniging.

nachtvissen en derde hengel

Wanneer iemand toestemming van de visrechthebbende heeft om te vissen dan wil dat niet zeggen dat hij met die toestemming het hele jaar door 24 uren per dag mag vissen. Er gelden namelijk bijzondere regels voor het vissen tussen twee uur na zonsondergang en één uur voor zonsopgang. Het vissen tussen deze uren wordt vaak “nachtvissen” genoemd.

http://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/visserijwet_en_regels/binnenwater/?page=nachtvissen

Nachtvispas 2014 aanvragen, derde hengel vergunning aanvragen

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/nachtvispas-2014-aanvragen-derde-hengel-vergunning-aanvragen-2/

Geef een reactie