«

»

okt 15

Bericht afdrukken

Petten

Spread the love

Afgelopen zaterdag avond niet veel gevangen en het resterende aas moest op vandaag. Gevist van 10:00 tot 13:00 LW om 14:00Er stond vandaag een stevige Noord-Westen wind kracht 5 draaiend naar zuid west.  Vanaf de dijk toch nog twee botten weten te vangen.

Mijn buurman vandaag op de pier, haalde er een mooie bot uit.

Toch even meten! 45 cm dat is een beste lap.

Het was niet wild vandaag maar toch nog 3 botten, 1 mini gulletje en 4 meuntjes gevangen.Onze gepantserde vriendjes waren er vandaag ook weer gezellig bij, dus niet te lang laten liggen die hengels anders zit je voor nop te vissen. Mijn buurman op de pier had 1 grote bot en 2 meuntjes, hij bleef nog even staan om nog een gedeelte van het opgaande water mee te pakken.

Het is te hopen dat er snel een periode van stabiel weer aankomt zodat we hier ook de wijting en de schar kunnen gaan verwachten.

Groeten en vang ze allemaal,

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/petten-2/

1 reactie

  1. kees

    Denk ook dat het niet lang meer zal duren voor we hier ook weer de schar kunnen belagen, in zeeland is het naar het schijnt al een gekke huis veel eerder dan verwacht vangen ze daar al volop schar. We treffen elkaar binnenkort zeker.

    Groetjes, Kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>