www.raven.nl

Spread the love

www.raven.nl

WWW.RAVEN.NL Alles voor de hengelsporter.Toen Sjoerd Raven in de jaren 70 een dierenwinkel en hengelsportzaak begon vanuit zijn garage kon hij niet vermoeden dat dit zou uitgroeien tot de grootste (online) hengelsportwinkel van de Benelux en misschien wel Europa! Met vier winkels in Nederland en een prachtige webshop is Raven Hengelsport de plek voor al je visspullen. Kom eens langs in onze hengelsport winkels of kijk rond op de webshop. Met een alsmaar groeiend assortiment is Raven.nl dé locatie voor je nieuwe hengel, molen, vislijn, aas & voer en al je andere hengelsportaccessoires! Of je nu gaat karpervissen, witvissen, roofvissen of zeevissen. Raven Hengelsport heeft voor jou de juiste visspullen!

Een stap verder.

Omdat twee namen voor één bedrijf maar ingewikkeld is ondergingen Raven en Vlemmix eind 2013 een kleine metamorfose. Raven Fishing en Vlemmix Hengelsport werden omgedoopt tot Raven Hengelsport – Alles voor de hengelsport. Deze slogan is vandaag de dag nog steeds de ultieme missie voor Raven. Om gelijk de daad bij het woord te voegen lanceerde Raven eind mei 2014 een nieuwe webwinkel. Deze webwinkel is de start van een nieuwe groeispurt voor Raven. Door continue te blijven ontwikkelen wordt deze webwinkel groter, mooier en beter dan ooit!

Raven Nu:

Raven Hengelsport is een van de grootste hengelsportbedrijven van Europa. Met een webwinkel, 4 winkels in Nederland en 2 in het buitenland zijn zij een toonaangevende organisatie. Raven.nl is dé website voor elke sportvisser.

Daarom raven!

  • Het grootste hengelsport assortiment
  • Gratis verzending bij een bestelling van € 50,- of meer
  • 4 grote winkels en een Experience Center

 Raven.nl www.raven.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/raven-nl-www-raven-nl/

Geef een reactie