Vangstbericht Noordpier

Spread the love

Vangstbericht Noordpier

Vandaag zijn we naar de Noordpier geweest, ondanks de drukte toch nog een plekje in de bocht kunnen vinden waar nog genoeg ruimte over was en waar de buren die al even stonden er geen problemen mee hadden dat wij tussen hun kwamen staan. Als je een beetje rekenening houdt met ingooien en je voldoende zwaar anker lood bevestigd moet het niet al te veel problemen opleveren. Iedereen wil graag z’n visje vangen en dan is het ook nog eens vakantie voor de meeste vissers.

Lw: om 12:00 Aas: Pieren Wind: ZW. Onderlijnen: stalen afhoudertjes en dwarrel haak 6.Gevist van: 11:30 tot 16:00.

noordpier 1

Het bleef druk op de pier ondanks dat het bijna de hele dag regende en de wind later op de dag begon aan te trekken, wat het toch wel een guur dagje maakte. Maar gelukkig kwam er zo nu en dan een leuke schar naar boven.

vissen noordpier

Een blije rus met zijn warme muts en een scharretje.

noordpier zeevissen

Zelfs zonder hengel werd er vandaag vis gevangen een klein kruipertje op de schelp tussen de stenen vandaan.

Noordpier vissen

Zand of strandlopertjes deden zich snel tegoed aan de restjes vis voordat de meeuwen kwamen.

Over de gehele pier kwam er schar naar boven af en toe zat er een flinke bot tussen. De gul liet het bijna helemaal afweten vandaag, er was een gul wedstrijd gevist waar ze op een enkel gulletje na alleen maar scharren vingen. Wij hebben de hele dag wel een visje kunnen vangen al zaten er wel heel veel kleintjes tussen of net aan de maat. Uiteindelijk met twee man toch 19 scharren mee naar huis kunnen nemen, die vanavond weer  lekker mogen zwemmen in de pan.

Iedereen goede vangsten toegewenst!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/vangstbericht-noordpier/

Geef een reactie