Pagina afdrukken

Verhalen over vissen

Spread the love

Verhalen over vissen

Verhalen over vissen

Welkom bij visbeleving.nl een gemaakt door en sportvissers.

Zo halverwege de week onstaat een onrustig gevoel bij de makers van deze website, een gevoel dat alleen te omschrijven is als spanning. Wat zijn de weerberichten, de temperatuur, hoe laat en waar gaan we, welk aas gebruiken we en natuurlijk boven alles, wat gaan we vangen.

Herkent u dit? Dan bent u een gekwalificeerde bezoeker van visbeleving.nl een site gemaakt voor en gevoed door sportvissers.

Onze website kan alleen succesvol functioneren wanneer u de bezoeker een bericht achterlaat over uw vangsten, belevingen of wanneer u ons tips geeft over eventuele uitbreidingen.

Voor het plaatsen van een leuk verhaal:

De vangst van 8 februarie 2011, 1 bot, 1 gul en 1 gebroken hengel. En niet te vergeten, de laatste staande wand visser met vergunning van 82 jaar te herkennen met helm en hij zet de netten persoonlijk nog elke week uit! Tevens de beste makreelroker van de omgeving.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/verhalen-over-vissen/

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Rene

  slopertje gezellig, kom op met die verhalen

 2. Sloper

  Leuke site mannen,heb zelf veel op karper gevist.
  Ging veel naar Leeuwarden daar zitten de echte jongens kan ik je vertellen.
  Die borst vinnen van de karper daar lijken net kippen poten niet normaal.Heb wel eens 3 dagen moeten wachten tot ik beet had maar dan heb je ook wel een karper van boven de 20 pond want lager zwemmen doen ze daar niet in mijn beleving.Zal hier later wel eens op terug komen.
  Gr.Sloper

 3. Hoi Ray, Deze man kwam erbij staan en vertelde dat hij het alleen recht nog had om staand wand te plaatsen. De netten plaatste hij dan tussen de pieren bij het wrak. Volgens mij ben je hem wel eens eerder tegen het lijf gelopen, toen was hij niet zo vriendelijk.

 4. raynbow

  Leuke foto’s mannen! Ik ken de bewuste wandvisser wel. Hij heeft mij ook meerdere malen berteld dat ie Nederlands recordhouder zou zijn met de grootste kabeljauw. Maar of dat klopt…..?

 5. Rene

  Na uren tevergeefs wachten en het verlies van drie onderlijntjes liep ik zwaar gefrustreerd naar het begin van de pier. Daar een biertje genomen en in het zonnetje gaan zitten. In de verte zag ik mijn vismaat woeste pogingen doen het lood nog verder in zee te gooien. Al zittend in de zon zag ik een klein vogeltje secuur de mosseltjes wegeten vanaf de pier, nauwletten in de gaten gehouden door een groep bloeddorstige meeuwen. Er gebeurd niets, dit tafereel duurde een uurtje waarop plotseling de meeuwen richting zee vlogen. De vis kwam er aan dus ik ging het maar weer opnieuw proberen. Wat is vissen toch heerlijk rustgevend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>