Is vissen in het buitenland leuker? [VIDEO]

Spread the love

vissen in het buitenlandBen jij wel eens in het buitenland geweest om te vissen?
Zo ja, wat was jouw ervaring..

Op één of andere manier is het altijd wennen als je niet in het vertrouwde water vist waar je altijd goed je vis weet te vangen.

In deze video laat de engelse acteur Robson Green (bekend van RTL 7) zien hoe het is om te vissen in een ander land met een totaal andere cultuur. Robson neemt ons mee naar de meest uiteenlopende locaties onder meest extreme condities en vis methoden.

Hoewel je in Nederland natuurlijk prima kunt vissen op bijzonder veel manieren, is het toch spannend om een buitenlandse vistrip te maken. En dan natuurlijk op vissen die je bij ons niet kunt vangen. Het programma Extreme Fishing is een echte inspiratie om eens te gaan vissen op de “onbekende vissen”. En Ja, Robson Green is altijd weer laaiend enthousiast als hij zijn vangst binnen haalt. Het blijft natuurlijk televisie.

De Nederlandse variant en zeker minder extreem te noemen is Vis Tv op zondag morgen. Waar Ed en Marco na de zoveelste gevangen Brasem nog steeds het woord kicken uitschreeuwen is toch iets minder geloofwaardig. Begrijp me niet verkeerd, alle respect voor de brasem vissers, maar een brasem binnen loodsen is verre van spannend te noemen.

Indien iemand zicht geroepen voelt om het tegendeel te bewijzen wat betreft brasem vissen, daag ik deze van harte uit om een artikel hierover te plaatsen.
Of heb jij een leuk vis avontuur in het buitenland meegemaakt, laat het ons dan ook weten. Wij plaatsen jouw verhaal graag op deze site.

Goed de video van Extreme Fishing:

In deze aflevering kun je zien hoe het hem verging in Thailand. Waar ook de visplek “Bungsamran” voorbij komt waar eerder op dit blog een artikel over is geschreven.
Wil je meer afleveringen (incl. ondertiteling) zien ga dan naar Rtlgemist.nl en zoek naar Extreme Fishing. Let op dit zijn wel betaalde afleveringen die je voor 99 cent kunt bekijken.

Of je zoekt gewoon via Youtube, de beelden spreken voor zich en het engels is goed te volgen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/vissen-het-buitenland-leuker-video/

Geef een reactie