«

»

nov 25

Bericht afdrukken

Volop scharren in Petten!

Spread the love

Gister avond even een paar uurtjes in Petten geweest.

Gevist met afgaand water van: 19:30 tot 21:45. LW rond 21:30. Wind ZO kracht  3-4. Aas pieren en zagers. Gevist met stalen afhoudertjes en dwarrellijntjes haakje zes.

Bij aankomst kon ik gelijk op de kop van de pier gaan staan die al bijna helemaal droog stond. De zee was lekker rustig en door de Zuid-Oosten wind kon je de lijnen lekker ver weg zetten. Vanaf de eerste worp continue leven op de hengels gehad. Eigenlijk verbaasde het me dat ik de enige visser in de buurt was, zal wel aan de miezerregen hebben gelegen.

De eerste draai leverde een meuntje en twee scharren op. Een prachtige avond met een bijna vlakke zee en continue leven op de hengels. Heb in twee uurtjes tijd een lekker maaltje schar mee naar huis kunnen nemen.

Uiteindelijke vangst:18 scharren. 3 meuntjes. 2 botten. 

Gegroet, en vang ze!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/volop-scharren-in-petten/

2 reacties

  1. friso

    Hoi Kees,

    Het is nu zeker de tijd! Hoor het wel als je zin en natuurlijk tijd hebt om er weer een keer op uit te gaan.

  2. Het is al twee weken stabiel weer, de wind blijft uit de zuid-hoek komen dit is zeker gunstig voor de vangsten. In het midden van de week gaat de wind draaien en wordt het kouder, tegen het weekend wordt het weer iets stabieler. Hopelijk blijft de echte kou nog even weg want anders is het snel afgelopen met de pret. Volgens mij wordt er nu langs de hele kust goed gevangen als ik kans zie om er op uit te trekken geef ik wel even een seintje.

    Groeten, Kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>