Warm gekleed met Blue Sky warmtepak

Spread the love

Hengelsport Online | Visspullen WebwinkelBuiten is het mistig en koud, niet echt een weer om te gaan vissen. Maar voor de die hard hengelsporters onder ons, weer of geen weer, vissen is een must! Hierbij is het wel belangrijk om je warm te kleden. Goede kledinguitrustingen zijn daarom raadzaam, zeker voor een lange hengelsportsessie. Goed nieuws als je op zoek bent naar een warmtepak want bij Ping Fishing krijg je bij aankoop van een Blue Sky North Pole warmtepak (t.w.v. €159,99) een paar Spirale thermolaarzen (t.w.v. €47.99) en een paar Thinsulate vingerhandschoenen (t.w.v. €7.99) cadeau!

Het Blue Sky North Pole warmtepak is speciaal vervaardigd voor de hengelsport en berschermt u tegen de regen, wind en kou. Het pak is tweedelig en is dik gevoerd. De jas heeft diverse steekzakken waaronder eentje voor het smartphone. De broek is voorzien van verstevigde knieën en zitvlak. De ritsen in de broekspijpen maken het aan- en uittrekken van laarzen gemakkelijk.

De Spirale laarzen zijn volledig waterdicht en zijn in Europa gemaakt. De bontvoering zorgt voor de nodige isolatie. De profielzool voorkleint de kans op uitgelijders.

Deze vingerhandschoenen zijn gemaakt van gebreide acryl en een Thinsulate binnenvoering. Deze handschoenen zonder toppen zijn handig bij het onthaken en knopen van lijnen.

Wie is PingFishing.nl?

Ping Fishing bestaat sinds 2010 en onze bedrijfsfilosofie is best simpel: wij verkopen producten die wij zelf willen hebben. Alle producten moeten kwalitatief in orde zijn. Wij verkopen geen rommelproducten, alleen de A-merken of merkloze producten van hoge kwaliteit. Wij zijn niet de goedkoopste maar wij focussen op service en persoonlijk advies. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te mogen zijn.
Vanuit onze distributiecentrum kunnen wij uw bestellingen snel en efficiënt leveren. Bestellingen worden altijd met zorg verpakt doordat wij de magazijnswerkzaamheden zelf in eigen hand houden. Minder populaire producten zijn voorradig bij de magazijnen van onze partners waarmee wij goede afspraken hebben gemaakt over levertijden en verpakkingen.

Bewaren

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.visbeleving.nl/warm-gekleed-ping-hengelsport/

Geef een reactie